Sport Středočeský Z domova Zajímavosti

ZE SPORTU: Rytíři Kladno hlásí tři novinky

KLADNO – Extraligové Kladno zveřejnilo tři novinky. Jednu v kádru, dvě v managementu.

Nová posila do brankoviště
První značnou novinkou je příchod nového muže do branky Rytířů. Roční smlouvu a první tréninky s týmem absolvoval Denis Godla. Bývalý gólman bratislavského Slovanu a poslední tři sezóny jednička finského celku KalPa Kuopio. „Příchodem Denise jsme chtěli zvýšit konkurenci v našem brankovišti. Bude záležet jen na něm, kdy se bude cítit připravený. Není však vyloučeno, že by mohl odchytat utkání ve Zlíně, ale o tom se ještě v průběhu týdne rozhodneme.“ řekl trenér David Čermák.
S Kladnem stále trénuje také Alexandr Salák.

Změna na pozici mluvčího týmu
Vít Heral, který po osm let zastával pozici tiskového mluvčího a PR managera, se rozhodl tuto pozici opustit. „Bylo mi vždycky ctí pracovat pro Rytíře a výsadou být po boku Jaromíra Jágra. Zažil jsem tu spoustu nepopsatelných chvil a načerpal obrovské množství zkušeností. Nyní ale nastal čas na změnu v osobním i profesním životě, chci se věnovat více rodině a hokeji zase už jen jako fanoušek.prohlásil Heral pro klubový web.
Jeho nástupcem se stal Lukáš Jůdl který, mimo jiné, působil na televizní stanici Nova Sport jako reportér a komentátor zápasů NHL. „Moc si této příležitosti vážím. Vítek v klubu odvedl enormní kus práce a nastavil mi laťku hodně vysoko. Mohu ale slíbit, že udělám všechno pro to, abych ho plnohodnotně nahradil,“ uvedl Jůdl a dodal, že má v hlavě několik nových věcí, které se týkají zejména komunikace s fanoušky a sociálních sítí. Ty chci ještě více přiblížit nejnovějším trendům, které nastavují především zámořské kluby napříč všemi sporty.

Nový hlavní partner
Z daleké Opavy dorazili na zimní stadion v Kladně zástupci společnosti ISOTRA a.s. Právě tato společnost se stala dalším hlavním partnerem Rytířů. „Je pro nás velkým potěšením, že můžeme spolupracovat s takovým silným partnerem, kterým ISOTRA bezesporu je. Za klub mohu říct, že nás velmi těší, že máme společné vize, ale hlavně to, že jsme si sedli lidsky, což je v každé spolupráci moc důležité,“ zdůraznil marketingový manažer Rytířů Jiří Kalla.

 

zdroj a foto: HC Rytíři Kladno

One Reply to “ZE SPORTU: Rytíři Kladno hlásí tři novinky

  1. Pingback: ผลบอล

Napsat komentář