Auto-Moto Doprava Krimi Složky IZS Středočeský Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Neznámé vozidlo srazilo na přechodu pro chodce v Benešově šestnáctiletého chlapce! Řidič z místa nehody ujel

BENEŠOVSKO – K dopravní nehodě došlo ve středu 2. října letošního roku kolem sedmé hodiny ráno na přechodu pro chodce v blízkosti středního odborného učiliště v ulici Jana Nohy v Benešově.

Řidič dosud neznámého vozidla, pravděpodobně tovární značky Škoda Felicia bílé barvy, které přijíždělo zleva od celnice, se tady srazil s šestnáctiletým chlapcem, který tudy přecházel vozovku. Ten utrpěl zranění a zůstal ležet na zemi. Spolu s ním byli na místě ještě jeho kamarádi, kteří mu pomohli vstát. Jeden z nich ho následně doprovodil do nemocnice. Řidič sice po nehodě několik metrů za přechodem zastavil, vystoupil a podíval se směrem k místu události, pak ale znovu nasedl a odjel pryč, aniž by chlapci zajistil první pomoc.

Případem se v současné době zabývají policisté z oddělení dopravních nehod benešovského dopravního inspektorátu, kteří se snaží zmíněného řidiče vypátrat. Pohyboval se pravděpodobně ve vozidle tovární značky Škoda Felicia bílé barvy. K řádnému objasnění celé věci by potřebovali nejen jeho výpověď, ale i výpověď dalších případných svědků, kteří mohli událost vidět.

„V této souvislosti se proto obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc a spolupráci. Jakékoliv informace, které by mohly přispět k odhalení totožnosti tohoto řidiče, prosím sdělte na tel.: 974 871 261 anebo na linku 158. Děkujeme.“

Autor: por. Bc. Eva Stulíková

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář