Karlovarský Krimi Složky IZS Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

KRIMI: Žena se útoku osmnáctiletého mladíka na Sokolovsku ubránila! Ten na ni vytáhl své přirození i teleskopický obušek

SOKOLOVSKO – Sokolovští kriminalisté zahájili trestní stíhání osmnáctiletého muže ze Sokolovska, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu znásilnění ve stádiu pokusu.

Ten měl v ranních hodinách potkat v ulicích Kynšperku nad Ohří  na Sokolovsku čtyřiačtyřicetiletou ženu, kolem které měl nejdříve projít a nevšímat si jí. Po několika metrech se měl ovšem otočit, z kalhot vyndat své přirození a vydat se směrem za ženou, na kterou řval vulgární výrazy.

Ta když zjistila, co se děje, tak měla okamžitě začít volat o pomoc a na muže křičet, aby svého jednání zanechal a odešel. Poté si měla do ruky ze strachu vzít kobercový nůž, který měla zrovna u sebe. Když se k ní muž přiblížil, tak se ho měla snažit od sebe odrazit několika kopy do horní části jeho těla a následně několika údery svou kabelkou. Muž měl na to reagovat tak, že vytáhl teleskopický obušek, který ženu udeřil. Ta se i přesto stále aktivně bránila, až obviněný svého jednání zanechal a místo opustil. Žena poté okamžitě přivolala policii. Po útoku osmnáctiletého mladíka bylo ženě způsobeno zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření.

Po důkladných šetřeních policisté mladíka zadrželi. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na deset let.

Autor: nprap. Jakub Kopřiva

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “KRIMI: Žena se útoku osmnáctiletého mladíka na Sokolovsku ubránila! Ten na ni vytáhl své přirození i teleskopický obušek

  1. Pingback: stapelstein

Napsat komentář