HZS Krimi Složky IZS Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

DRAMA SE ŠŤASTNÝM KONCEM: Policejní vyjednavač nakonec rozmluvil jednadvacetiletému muži sebevražedný úmysl – skok z okna bytu panelového domu v Mostě

MOST – Polonahý jednadvacetiletý muž sedící na parapetu otevřeného okna bytu v nejvyšším patře jednoho z paneláků na mosteckém sídlišti dnes odpoledne zaměstnal složky Integrovaného záchranného systému ČR. Policisté se strážníky následně uzavřeli okolí panelového domu a na místo vyjel i policejní vyjednávač.

Tomu se naštěstí po necelé hodině podařilo s mladým mužem, který patrně chtěl skoncovat se svým životem a skočit ze sedmého patra, navázat kontakt a posléze mu jeho úmysl i rozmluvit, a to především v perfektní spolupráci všech zúčastněných na místě včetně rodinných příslušníků mladíka.

Mladík následně skončil v péči přivolaných záchranářů, kteří ho převezli na psychiatrii mostecké nemocnice. Potvrdil to mluvčí krajské záchranky Prokop Voleník.

Autor: Honza Vraný

 

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “DRAMA SE ŠŤASTNÝM KONCEM: Policejní vyjednavač nakonec rozmluvil jednadvacetiletému muži sebevražedný úmysl – skok z okna bytu panelového domu v Mostě

  1. Pingback: special info

Napsat komentář