Finance HZS Kultura Politika Pomáháme PR Praha Reklamy Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

Anketa Mluvčí roku 2019 zná již své vítěze! Nejlepším mluvčím roku 2019 se stal Martin Kavka a Václav Bálek. Nejlepší PR tým je z Letiště Praha

PRAHA – Nejlepším mluvčím ve veřejném sektoru pro rok 2019 se stal mluvčí pražských hasičů Martin Kavka. Stal se tak vítězem kategorie  NEJLEPŠÍ MLUVČÍ VE VEŘEJNÉM SEKTORU pro letošní rok… GRATULUJEME… 

„Jsme poctěni a tímto našemu vítězi gratulujeme a veřejnosti i kolegům děkujeme za přízeň a podporu,“ dodávají hasiči.

Odborná porota hodnotila tři kategorie… Nejlepším mluvčím veřejného sektoru se tak stal mluvčí pražských hasičů Martin Kavka. Nejlepším mluvčím soukromého sektoru je Václav Bálek z pojišťovny Allianz. A titul PR tým roku putoval do společnosti Letiště Praha.

Celkově se letos sešlo 138 nominací, které po vyhlášení soutěže podali experti z oboru PR a zkušení novináři. „Mluvčí není papoušek před kamerou. Měl by to být profesionál, a proto chceme ty nejlepší vyzdvihnout. Vítěze vybere porota složená zhruba ze tří desítek komunikačních profesionálů, novinářů i některých někdejších držitelů prestižní ceny,“ vysvětluje Martin Opatrný, předseda komise pro práci mluvčích PR Klubu.

Letošní ročník vyhlásila profesní organizace PR Klub sdružující experty na komunikaci z řad ředitelů komunikace, tiskových mluvčí, PR manažerů a konzultantů. Navázala tak na tradiční ocenění Tiskový mluvčí roku, které začal Český klub mluvčích společně s Komorou Public Relations udělovat již v roce 2003.

Zdroj: HZS Praha
a PRklub

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář