Krimi Pomáháme Složky IZS Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

INFORMUJEME: Kriminalisté pátrají po pachateli ranní loupeže! Mladý lupič v Bílině okradl seniorku

BÍLINA – Tepličtí kriminalisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po pachateli loupeže, ke které došlo včera ráno v Bílině. Neznámý pachatel ve středu 16. října kolem 6:24 hodin na zastávce v Bílině, ul. Břežánská přepadl seniorku, která chtěla nastoupit do autobusu.

Mladík ve věku kolem 20 let, který měl na sobě mikinu, nebo bundu s kapucí zezadu přistoupil k ženě, chytil její kabelku a snažil se ji poškozené vytrhnout, žena ale tašku pevně držela a pachatel ji strhl na zem, kde se s ní dál o kabelku přetahoval. Nakonec se mu podařilo kabelku s doklady a penězi ženě vytrhnout a dal se na útěk směrem do ulice Důlní, seniorka musela v důsledku přepadení vyhledat lékařské ošetření.

Kriminalisté žádají spoluobčany, kteří se v inkriminované době, tedy 16. října 2019 mezi 6:15 – 16:40 hodin pohybovali v okolí místa činu a mohli by poskytnout jakékoliv informace k popisu, nebo pohybu podezřelého muže, aby se přihlásili na kterékoliv policejní služebně, nebo zavolali na linku 158. Přivítáme také záznamy kamer z vozidel, jejichž řidiči v dané době projížděli okolím místa činu.

Autor: por. Bc. Daniel Vítek

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář