Kultura Mateřská škola Pomáháme Školní okénko Sport Technika Ústecký YouTube Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

VIDEO: Děti z mateřinky Červený Hrádek na Chomutovsku natočily soutěžní videoklip Ota Housenka z Lučního hitu

JIRKOV/ČERVENÝ HRÁDEK – Děti z Mateřské školy Červený Hrádek na Chomutovsku natočily svůj školkový video klip Ota Housenka v rámci celostátní soutěže LUČNÍ HIT.

Prostory dětem z MŠ Červený Hrádek poskytl Dům dětí a mládeže Paraplíčko v Jirkově na Chomutovsku. S novým školkovým videoklipem Ota Housenka děti budou soutěžit od 1. listopadu do 30. listopadu 2019 a to o nejvíce hlasů na YouTube, kde organizátoři akce videoklip od listopadu umístí…

Klipy s nejvyšším počtem liků budou odměněny. Vyhodnocení proběhne na začátku prosince, aby odměny bylo možné předat  nejpozději do Vánoc 2019.

A jak to dětem dnes šlo se můžete podívat v naší videoreportáži… 

Vzhledem k tomu, že na louce chceme podporovat rozvoj fantazie a pohybových aktivit dětí, vypisujeme soutěž s  názvem „LUČNÍ KLIP“. Taneční písničky pro děti, při kterých se nejen vyřádíte, ale také něco naučíte o životě v trávě na louce. Víte proč se hádají žížaly? Co ukrývá šnečí ulita? Jak moc potřebné jsou brýle? Kam cestovala husa v zimě? A spousta dalších zajímavých informací ukrytá v písničkách z Lučního hitu, které vás rozhýbají.

Více informací o projektu naleznete také na www.lucnihity.cz

Autor: Honza Vraný

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “VIDEO: Děti z mateřinky Červený Hrádek na Chomutovsku natočily soutěžní videoklip Ota Housenka z Lučního hitu

Napsat komentář