Auto-Moto Doprava HZS Krimi Liberecký Složky IZS Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

AKTUALIZUJEME: Následky tragické nehody na Liberecku, kde se střetlo osobní auto s popelářským vozem jsou mnohem tragičtější! Na místě zemřela řidička a jedno dítě, druhé bohužel následně zemřelo při transportu do nemocnice

LIBERECKO – Krátce před půl třetí došlo k tragické dopravní nehodě na silnici I/13 ve směru na Mníšek u Krásné Studánky na Liberecku. V levotočivé zatáčce došlo  ke střetu osobního vozidla s popelářským vozem. Následky střetu jsou ještě mnohem tragičtější.

Dopravní nehoda si totiž vyžádala bohužel další dětskou oběť. Během transportu do pražské nemocnice zemřelo i druhé dítě. Rodině obětí je poskytnuta ze strany policejních interventů psychologická pomoc. 

Při střetu osobního automobilu, ve kterém cestovala čtyřčlenná rodina s popelářským vozem  na místě zemřela řidička a jedno z dětí. Další dospělý a druhé dítě bylo následně transportováno letecky do nemocnice.

Příčiny a okolnosti této vážné dopravní nehody jsou nyní předmětem dalšího vyšetřování. Na místo byl přizván i soudní znalec. Komunikace zůstává po dobu šetření tragické dopravní nehody i nadále uzavřena. Tragickou bilanci smrtelné nehody potvrdila redakci mluvčí liberecké policie por. Bc. Vladimíra Šrýtrová.

Autor: redakce

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář