Auto-Moto HZS Krimi Liberecký Nezaradené Složky IZS YouTube Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

VIDEOZPOVĚĎ: Mája H., starší dcera řidičky, která se střetla na Liberecku s popelářským vozem, tvrdí, že šlo o úmyslnou nehodu

ČESKO – Doslova rychlostí blesku se aktuálně šíří Internetem video dívky, která na sociálních sítích o sobě tvrdí, že je starší dcerou řidičky a zároveň sestrou dvou dětí, které společně zemřely při tragické dopravní nehodě na Liberecku! Mája H. ve svém video příspěvku tvrdí, že je zcela přesvědčená, že tragédie byla ze strany její matky účelná… Za celou tragédii tak prý může spor o děti. 

Vyjádření starší dcery řidičky k tragické dopravní nehodě na Liberecku:

!!!! DŮLEŽITÉ !!!! Prosím o shlédnutí, sdílení

Zdravím rodinu, přátele a celou Českou republiku, jelikož doufám, že tohle video se dostane do celého Česka. Než začnu s tím, co chci říct, tak Vás poprosím o dokoukání videa a jeho sdílení, jelikož co chci říct, je velice důležité pro další rodiny.

Musím se vyjádřit ke včerejší tragické události a odkrýt určitá fakta, protože si myslím, že je potřeba to říct nahlas…

S nesmírně těžkým srdcem musím říct, že oběťmi včerejší tragické dopravní nehody mezi Frýdlantem a Libercem byla moje máma a její dvě nejmladší děti, mé sestry, kterým bylo jen 6 a 4 let. Nevím, jak moc mohu být otevřená, jelikož probíhá vyšetřování, ovšem jsem přesvědčena (a nejen já), že nehoda byla vinou mámy a to účelná.
Je to pro nás všechny hrozně těžké, asi jsme to ještě nikdo nepobral. Bohužel, co se stalo nelze vrátit, můžeme se s tím jen smířit a jít dál.

Proč tohle video primárně točím: Velice důrazně chci upozornit na neschopnost české státní správy, úřady jako jsou OSPOD Liberec a OSPOD Frýdlant (sociálka) a SVP Frýdlant, což je středisko výchovné péče, kam jsme docházeli na společné konzultace. Abych to ve zkratce osvětlila, vedli jsme jako rodina s otčímem soudní spor o péči dětí, byly zde určitá křivá obvinění na otčíma ze strany matky. Snaha o to ublížit mám všem a děti si přivlastnit. V podstatě se máma obrátila proti svým dvěma starším dětem, sestře a mě a slepě šla za cílem ublížit otčímovi.

Soudní spory byly minulý pátek uzavřeny s rozhodnutím o svěření holčiček do péče otčímovi, ovšem OSPOD a SVP trvaly na svých výpovědích ve prospěch matce, i přes všechny znalecké psychologické a psychiatrické posudky, kde bylo jasně odborníky napsáno, že děti jsou psychicky týrané a manipulovaného ze strany mámy. O detailech týrání se zmiňovat nebudu.

Veškeré státní orgány včetně kriminální policie byly několikrát upozorněny mnou, sestrou a otčímem, i jinými členy rodiny, že máma není zcela psychicky v pořádku a je schopna dětem vážně ublížit. Bylo to několikrát zapsáno do různých záznamů a nikdo na to nebral zřetel, nikdo nechtěl slyšet zvukové nahrávky dokazující, že je máma psychicky labilní.

Všechny ty slepice, co si sedí na bidýlku ve státní správě starající se o bezpečí dětí, pobírající státní peníze, jsou jenom zfanatizované feministky (nic proti zdravému feminismu), které za každou cenu nadržují matkám a nespravedlivě zabraňují – ANO zabraňují styku otce se svými dětmi pouze na základě domněnek, smyšlených faktů předložených matkou a asi prostě kvůli principu: ona je matka. A včera si tohle jednání vybralo svou daň.

Vedli jsme spor celých 11 měsíců a s takovým odporem a podkopáváním nohou ze strany úřadů jsem se nikdy v životě nesetkala. Chci tím říct, že sociální systém v České republice není schopen objektivně řešit a správně zasáhnout v takových to těžkých případech v péči o děti a jsou na tom dnes a denně biti otcové, kteří se často nemají jak bránit, protože jsou obviňováni ze znásilnění a dalších hrozných věcí, které si ty ženské vymyslí. A jak to ten chlap má pak sám dokázat?

Náš případ bohužel není ojedinělý, existuje Unie otců, kde je takových případů spousty a nekončí dobře, ti otcové své děti pak třeba nemohou ani vídat.

Berte prosím, tohle video jako varování, zprávu pro všechny lidi a otce, že tato tragická událost by měl být ukázkový a odstrašující případ toho, kam až může dojít neschopnost OSDODu, který se má starat o nejlepší zájmy dětí a místo toho se stará jen o zájmy matek.

Poprosím vás o sdílení tohoto videa, ať se to skutečně medializuje i touto cestou na sociálních sítích. Ať můžeme změnit neschopnost české státní správy, OSPODů a středisek výchovné péče proto, aby byly spravedlivé!

Omlouvám se za kvalitu videa, možná ne moc srozumitelné myšlenky. Snad chápete..

Doufám, že tak pomůžeme jiným rodinám, otčím a hlavně dětem.“ 

Zdroj: Mája H.

Celou tragédií se i nadále zabývají kriminalisté liberecké policie… 

PSALI JSME TAKÉ: AKTUALIZUJEME: Následky tragické nehody na Liberecku, kde se střetlo osobní auto s popelářským vozem jsou mnohem tragičtější! Na místě zemřela řidička a jedno dítě, druhé bohužel následně zemřelo při transportu do nemocnice

 

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář