Olomoucký Sport Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

SPORTOVNÍ POZVÁNKA: V neděli nastoupí v Mostě Olomouc

MOST – Necelý týden poté, co Most podlehl ve svém venkovním zápase na hřišti Plzně, poměří své síly v domácím utkání proti Olomouci. Toto střetnutí se odehraje na hřišti 11. ZŠ Most 3.listopadu od 14:00 hodin. Půjde již o osmé kolo celostátní Superligy malého fotbalu, byť pro mostecké teprve o šestý zápas vinou dvou odložených utkání.

Hanáci patří pro Most k jednomu z oblíbenějších soupeřů, když dokázal několikrát bodovat i na jejich hřišti. Proto by se chtěl právě v tomto utkání nadechnout k podařené sezóně, protože zatím aktuálním ročníkem spíše klopýtá.

„Je velkou škodou, že jsme cenné domácí vítězství proti Blanensku nedokázali potvrdit na hřišti Plzně. O to více se nyní musíme soustředit na domácí zápas s Olomoucí a nezbytně bodovat. V opačném případě by nám sezóna mohla proklouznout mezi prsty již ve své první polovině a to by byla pro další motivaci velká rána“ začal své předzápasové vyjádření Vojtěch Benda, mostecký trenér.
„Se Západočechy jsme se celý zápas tlačili dopředu a oni nás trestali brejky z urputné obrany. Aktivní způsob hry je nám ale vlastní a těžko od něj budeme upouštět. Proto očekávám opět náš vysoký podíl držení míče a snahu o co nejofenzivnější pojetí bez ohledu na způsob hry soupeře. S Olomoucí máme dlouhodobě kladnou bilanci a rádi bychom do této statistiky přidali v neděli další kamínek“ uzavřel Benda.

O tom, jakým výsledkem zápas skončí, se mohou mostečtí diváci a příznivci malého fotbalu přesvědčit na vlastní oči v neděli od dvou hodin.

Více informací na www.fotbal-most.cz.

Autor: Aleš Janeček

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář