Kultura Pomáháme Reklamy Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů Zvířata

ZAUJALO NÁS: Nadační fond Slza zvířat předá v sobotu vánoční dárky pro partnerské útulky v podobě mobilních telefonů

ÚSTECKÝ KRAJ – Vánoce se nám blíží a Nadační fond Slza zvířat bude rozdávat dárečky partnerským útulkům v Ústeckém kraji již tuto sobotu. Pracovníci vybraných útulků získají totiž mobilní telefony v celkové hodnotě 50 000 korun.

„Víme, že pracovníci útulků bohužel často používají velmi zastaralé mobilní telefony a co si budeme nalhávat, bez pořádného vybavení to dnes prostě nejde! Rozhodli jsme se proto, že jim zakoupíme telefony zbrusu nové, se kterými budou nejen lépe v kontaktu, ale budou moci vyfotit a obratem „nasdílet“ fotečky opuštěných pejsků a kočiček na sociální sítě,“ řekl k akci Ladislav Zimmermann z NF Slza zvířat.

Mobilní telefony budou v sobotu slavnostně předávat úžasné 4TETy🌹, Bolly Ladies a Libor Schlenz společně s hosteskami Slzy zvířat.

Štáb Agentury JV PRESS.cz nebude u předávání mobilů chybět, redakce se totiž nově stala mediálním partnerem Nadačního fondu Slza zvířat.

Více informací o Nadačním fondu Slza zvířat naleznete také ZDE.

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “ZAUJALO NÁS: Nadační fond Slza zvířat předá v sobotu vánoční dárky pro partnerské útulky v podobě mobilních telefonů

Napsat komentář