HOKEJ MLÁDEŽ Nezaradené Sport Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

ZE SPORTU: Zimní stadion v Teplicích připravil pro své fanoušky hokejový zážitek. Reprezentace Česko 19 vs Finsko 19 přátelské přípravné utkání 4:5

TEPLICE – Přátelské utkání Reprezentace Česko 19 vs Finsko 19 konané v pátek na Teplickém zimním stadionu začalo v rychlém tempu, které se dalo očekávat.

Fanoušci si tak přišli na své a viděli bohatý hokej plný rychlých akcí. Národní tým vstoupil do utkání výborně, už po minutě a půl se prosadil Filip Přikryl, jenž zanedlouho skóroval i po podruhé. Bleskurychlá odpověď Finů přišla za 19 vteřin o kterou se postaral Mikko Petman. Kontaktní gól dostal Finy do Varu v prostřední šást tak patřila hostům. Nejprve srovnal ránou z levého kruhu Matias Mäntykivi a obrat v půli zápasu dokonal ve vlastním oslabení Elias Laitamäki. V poslední třetině diváci viděli celkem čtyři branky. V úvodu zakončil krásnou kombinací Šimon Jelínek který stanovil stav na 3:3. Závěr základní hrací doby ovládli hosté. ČESKO – FINSKO 4:5 (2:1, 0:2, 2:2)

Bohatou fotogalerii z utkání naleznete také ZDE.

Branky a nahrávky: 2. Přikryl (Klapka, Jelínek), 8. Přikryl (Jelínek, Michálek), 45. Jelínek (Michálek, Suhrada), 60. Poppel (Pištěk) – 8. Petman (Tuomisto, Nikkanen), 26. Mäntykivi (Luoto, Pärssinen), 34. Laitamäki (Pyyhtiä), 59. Mäntykivi, 59. Matinmikko.

Rozhodčí: Pilný, Veselý – Frodl, Hynek. Vyloučení: 1:5. Bez využití. V oslabení: 0:1. Střely na branku: 34:48 (13:14, 9:18, 12:16). Nejlepší hráči: Filip Přikryl – Antti Tuomisto.

Česko: Dvořák – Žůrek, Klejna, Suhrada, Michálek, Rutar, Kowalczyk, Hamrlík, Antoš – Čermák, Vitouch, Všetečka – Jelínek, Přikryl, Fridrich – Rychlovský, Najman, Klapka – Pištěk, Křemen, Poppel. Trenéři: Bruk a Přerost.

Finsko: Taponen – Kemppainen, Airola, Luoto, Tuomisto, Laitamäki, Matinmikko, Koskenkorva, Kuusela – Pyyhtiä, Pärssinen, Mäntykivi – Petman, Nikkanen, Intonen – Lahnaviik, Hakanen, Miettinen – Puhakka, Vilén, Valkeejärvi. Trenéři: Juha, Elomo a Merikivi.

Další program zápasů: Sobota 9. listopadu: 16:00 hodin Česko – Finsko (Děčín) Neděle 10. listopadu: 12:00 hodin Česko – Finsko (Teplice)

Autor: Korky
Foto: Korky

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “ZE SPORTU: Zimní stadion v Teplicích připravil pro své fanoušky hokejový zážitek. Reprezentace Česko 19 vs Finsko 19 přátelské přípravné utkání 4:5

Napsat komentář