Sport Středočeský Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

SPORTOVNÍ POZVÁNKA: Superligový podzim zakončí v úterý Most v Příbrami

PŘÍBRAM / MOST – Posledním zápasem podzimní části celostátní Superligy malého fotbalu bude střetnutí Příbram – Most. Již zítra, tedy v úterý 19. listopadu od 19:00 se Severočeši představí na půdě příbramského soupeře, který je z čistě sportovního hlediska určitě jejich nejoblíbenějším. Za dosavadní historii s ním totiž ještě neztratili ani bod a nadále si tak udržují stoprocentní bilanci. Na druhou stranu se Most již mnohokrát přesvědčil, že v Superlize není slabých soupeřů a prakticky každý je schopen občas porazit každého.

To platí ještě více při venkovních zápasech, kdy je pro domácí tým snazší postavit kvalitní sestavu. Mostečtí jsou si tohoto faktu velmi dobře vědomi a do Příbrami by proto chtěli dorazit v co nejsilnějším složení, aby nic neponechali náhodě. V případě zisku tří bodů by pak strávili zimní přestávku v klidném středu tabulky s výhodou dvou odložených zápasů.

„Jde o poslední podzimní zápas, po kterém si kluci užijí zaslouženou zimní přestávku. Možná i proto se tentokrát nominace tvořila poměrně dobře a musím si pochválit, že do Příbrami pojedeme ve velmi dobré sestavě. Samozřejmě do ní mohou na poslední chvíli promluvit zranění, ale tomu se, bohužel, nedá nikdy úplně zabránit“ začal své předzápasové vyjádření mostecký trenér Vojtěch Benda.

„S Příbramí se nám dlouhodobě daří, ale určitě bychom nechtěli ani já, ani můj tým propadnout pocitu, že si tam jedeme pouze vyzvednout tři body. S Plzní jsme také měli dlouhodobou stoprocentní bilanci a teď jsme u nich prohráli po jejich skvělém představení“ pokračoval Benda.

„V Příbrami chceme podat dobrý výkon a já věřím, že zde nakonec budeme bodovat a před jarními zápasy si v tabulce vytvoříme přijatelnou pozici pro útok na konečné lepší pozice v ligovém pelotonu“ uzavřel Benda.

Více informací na www.fotbal-most.cz.

Autor: Aleš Janeček

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář