Cestování Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Kultura Liberecký Moravskoslezský Olomoucký Pardubický Plzeňský Praha Středočeský Tipy na výlet Turistika Ústecký Vysočina Z domova Zlínský Zprávy podle krajů

Největší rodinný festival BLUE STYLE PRIMA FEST roztančí zábavní areál Šikland na Vysočině už potřetí

VYSOČINA – BLUE STYLE PRIMA FEST slibuje na pátek 17. 7. a sobotu 18. 7. 2020 opět nabitý bohatý program. V celém areálu Šikland na Vysočině bude spousta zábavy pro všechny členy rodiny.

S koncerty na hlavní Blue Style Arena stage, dětským programem v přírodním amfiteátru, širokým doprovodným programem a spoustou zábavy v indiánské vesnici, zooparku, aquaparku, strašidelném zámku Draxmooru a ve stylovém westernovém městečku. Z interpretů zatím pořadatel uvádí tyto legendární stálice: No Name, Slza, Jelen, Michal Hrůza, Mňága a Žďorp.

Do 24. prosince můžete ještě využít super cenu – vstup na celý festival za pouhých 249 Kč – ideální dárek pod vánoční stromeček!

V dětské zóně bude spousta zábavy a aktivit pro všechny věkové kategorie. Bude se  vyrábět, malovat, hrát si a poznávat při vzdělávacích hrách. V gaming zóně si budou moci teenageři zapařit své oblíbené hry a vyzkoušet si třeba virtuální realitu. Příjemné zázemí bude pro dámy v beauty a wellness zóně, kde se mohou těšit na dva dny plné hýčkání, líčení a pečování. Nic nebude chybět ani pánům, kteří se budou moci vyřádit na offroad dráze. Odpočinek, relaxaci a odreagování nabídne Blue Style relax zóna. Se setměním se pak budou v letním MAX KINĚ promítat filmové novinky.

Děti do 12 let (včetně) mají po předložení průkazu zdravotního pojištění vstup zdarma. Ti, kteří se nebudou moci při vstupu do areálu prokázat průkazem zdravotního pojištěnce, platí jednotné vstupné 199 Kč (k zakoupení pouze na místě).

Pro návštěvníky ve věku 13 – 18 let (včetně) platí jednotné vstupné 199 Kč (k zakoupení pouze na místě).

Veškeré informace k festivalu BLUE STYLE PRIMA FEST na www.bluestyleprimafest.cz.

Více informací k ubytování na https://www.sikland.cz/ubytovani/.

To ale není zdaleka všechno. Čeká vás velká řada novinek, které budou postupně odhalovány. Určitě je na co se těšit!

Autor : Redakce

 

 

Jitka Andrlová
Redaktorka jitka.andrlova@jvpress.cz

Napsat komentář