Kultura Politika Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

SMUTNÁ ZPRÁVA: Těžce tělesně postižený Miroslav z Chomutova se nového speciálního elektrického vozíku bohužel již nedočkal! Zemřel koncem prosince

CHOMUTOV – Ve věku 31 let zemřel hendikepovaný věčně usměvavý těžce tělesně postižený Miroslav Schneider z Chomutova, který se tak bohužel již nedočkal speciálního elektrického vozíku. Na ten mu totiž lidé a město Chomutov přispěli ve veřejné sbírce částkou přesahující čtvrt milionu korun. 

Ke slavnostnímu předání nového elektrického vozíku přitom mělo dojít v průběhu ledna. Tělesně postižený Miroslav z Chomutova žil dlouhá léta upoután na břiše na kolečkovém lůžku. Mladý muž zemřel koncem prosince v nemocnici, kde byl hospitalizován kvůli amputaci zbytků dolních končetin. Smutnou zprávu přinesli pracovníci Sociálních služeb Chomutov s tím, že Miroslav zemřel 27. prosince 2019.

Poslední rozloučení s Miroslavem se uskuteční 15. ledna od 15.00 hodin ve společenské místnosti DpS Písečná v Chomutově.

Autor: redakce
Zdroj: Sociální služby Chomutov

 

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “SMUTNÁ ZPRÁVA: Těžce tělesně postižený Miroslav z Chomutova se nového speciálního elektrického vozíku bohužel již nedočkal! Zemřel koncem prosince

Napsat komentář