Auto-Moto Jihočeský Krimi Složky IZS Technika YouTube Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

VIDEO: Střelbu na automobil na Písecku zaznamenala palubní kamera! Policisté podezřelého střelce z Prahy dopadli

PÍSECKO – Krátce před sedmou hodinou ranní došlo na silnici u obce Krsice na Písecku k střelbě na vozidlo, kdy řidič automobilu značky BMW použil střelnou zbraň na posádku jedoucí ve vozidle Škoda.

Jihočeští policisté ihned učinili opatření v souvislosti s pátráním po řidiči podezřelém z útoku. Vozidlo, po kterém bylo vyhlášeno pátraní, bylo díky spolupráci s veřejností nalezeno v Písku.

O několik minut později, kolem 10.30 hodin, pak písečtí policisté díky rychlé a profesionální práci zadrželi i podezřelého, pětatřicetiletého řidiče z Prahy, a to několik stovek metrů od zaparkovaného vozidla. Při incidentu nebyl nikdo zraněn.

FOTOGALERIE… 

Kriminalisté zjišťují veškeré okolnosti tohoto případu a ve věci zahájili úkony trestního řízení proti podezřelému, a to ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu pokusu. Podezřelý má trestní minulost.  Kriminalisté podali podnět k návrhu na vzetí muže do vazby. Z dosavadního šetření vyplývá, že podezřelý je držitelem zbrojního průkazu. Po zbrani, kterou měl použít při útoku pátráme.

Policisté děkují široké veřejnosti za spolupráci při pátrání po vozidle a podezřelé osobě.

Autor: kpt. Lenka Krausová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář