Auto-Moto Krimi Liberecký Pomáháme Složky IZS Vysočina Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

AKTUALIZUJEME: Muž, který se pokusil v Mimoni zavléci do svého auta devatenáctiletou ženu, spáchal na Vysočině sebevraždu

LIBERECKO – Nedaleko sportovního areálu v ulici Letná v Mimoni na Liberecku se pokusil devatenáctiletou ženu násilím omezit na osobní svobodě starší muž. Podle dostupných informací měl vystoupit z vozidla tmavě šedé barvy, s registrační poznávací značkou s písmenem „L“. 

Bezprostředně poté, co se 19letá mladá žena svým aktivním přístupem ubránila a muže se tak zbavila, z místa utekla a o případu okamžitě informovala policisty na tísňové lince.

Kriminalisté získali od občanů několik důležitých poznatků k vozidlu Crysler, které podezřelý v inkriminovanou dobu užíval, a které ho s místem činu spojovalo. Po prověření tohoto Cryslera  v evidencích vozidel policisté zjistili potřebné údaje k jeho totožnosti. Jedná se o 56letého muže z Vysočiny. Teprve po nashromáždění potřebných podkladů mohli policisté přistoupit k nejdůležitějšímu úkonu trestního řízení v této kauze, a to k fotorekognici za účasti soudkyně, která proběhla dnes. Při ní žena tohoto podezřelého označila za muže, který se  ji snažil zavléct do svého vozidla. Svůj čin nedokonal jen proto, že se mu velmi aktivně bránila a díky tomu se jí podařilo pachateli utéct. Hned potom zavolala na naši tísňovou linku 158.

Po podezřelém, jehož totožnost kriminalisté znali už druhý den po spáchání činu, pátrali policisté napříč celou republikou. Muž se ale zdržoval mimo své bydliště na neznámém místě a v tomto týdnu spáchal sebevraždu. Jeho tělo bez známek života objevili v kraji Vysočina v jeho vozidle zaparkovaném v lesním prostoru. Vzhledem k tomu, že pachatel zemřel, případ policisté odloží.

Autor: por. Bc. Ivana Baláková

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “AKTUALIZUJEME: Muž, který se pokusil v Mimoni zavléci do svého auta devatenáctiletou ženu, spáchal na Vysočině sebevraždu

  1. Pingback: jarisakti

Napsat komentář