Kultura Mateřská škola Moravskoslezský Pomáháme Školní okénko Tipy na výlet Zajímavosti Zprávy podle krajů

Mateřská škola Okružní v Havířově získala od Lidlu 97 950 korun

HAVÍŘOV- Mateřská škola Okružní obdržela vítaný dárek. Díky nákupům během prvního dne otevření nové prodejny v Havířově, kterou najdou zákazníci v ulici U Nádraží, získala od společnosti Lidl 97 950 korun. Za tuto částku pořídí venkovní herní prvky pro děti. 

Nákupy v nové prodejně Lidl v Havířově, která byla postavena na místě původní, mohli zákazníci 9. prosince využít pro dobrou věc. Z každého nákupu nad 300 Kč uskutečněného v tento den totiž společnost Lidl věnovala 50 Kč ve prospěch Mateřské školy Okružní. Její vedení společně s dětmi, zástupci havířovského magistrátu a společnosti Lidl se tak 24. ledna mohli radovat z částky 97 950 Kč. Za darované peníze mateřinka nakoupí venkovní herní prvky pro děti.

„Pro nás je podpora této školy především radost, protože víme, že věnované peníze najdou dobré využití. Zásluhu na této vysoké částce mají ale především místní obyvatelé, kteří na otevření prodejny dorazili v hojném počtu, a za to jim moc děkujeme,” okomentovala darovanou částku mluvčí společnosti Lidl Zuzana Holá.

Lukáš Jirka
ŠÉFREDAKTOR lukas.jirka@jvpress.cz 737 310 273
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář