Finance Kultura Pomáháme Složky IZS Technika Ústecký YouTube Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

VIDEOPOZVÁNKA: Dobročinná akce HELP FOR AUSTRALIA! se uskuteční již tento pátek v tělocvičně novosedlické školy

NOVOSEDLICE – Na dobročinnou akci HELP FOR AUSTRALIA! zve již na tento pátek 14. února od 17.00 hodin Místní skupiny Českého červeného kříže Novosedlice, Dubí a Proboštov a ČČK Teplice ve spolupráci s obcí Novosedlice. Informuje o tom předseda MS ČČK Novosedlice, Dubí a Proboštov Jiří Herlitze.

14. února – pro někoho Valentýn, svátek zamilovaných, ale pro jednu malou obec na severu Čech má datum další význam. Novosedlice mají sv. Valentina ve svém znaku, mají také kostel sv. Valentina. V Novosedlicích pojali letos datum 14. února trochu netradičně – pořádají totiž dobročinnou akci na pomoc hořící Austrálii. Jedná se o benefiční představení, kde vystoupí zpěváci, tanečníci, hudební skupiny a další umělci. Výtěžek bude zaslán na pomoc australskému Červenému kříži. Přijďte, pobavte se a pomozte.

Zve Vás Místní skupina Českého Červeného kříže a obec Novosedlice, těší se na vás zpěváci Libor Schlenz, taneční skupiny Bolly Ladies, Duo Marlen a Mix Dance, pěvecké soubory místních škol, hudební skupiny Hurricane a Modlanská skládka a další vystupující. Nebude chybět světelná show Vox Luminas.

Akci podporuje také Nadační fond Slza zvířat – její maskoti Slzička a Štěstíčko potěší svojí přítomností hlavně děti.

Akce je naplánována na pátek 14. února, teda na svátek svatého Valentýna v tělocvičně novosedlické školy od 17.00 hodin. Doprovodný program – plyšáci Slzička a Štěstíčko Nadačního fondu Slza zvířat, prodej šperků. Drobné občerstvení zajištěno.

Vstup – DOBROVOLNÝ PŘÍSPĚVEK

VYBRANÉ PENÍZE POPUTUJÍ AUSTRALSKÉMU ČERVENÉMU KŘÍŽI

Celou dobročinnou akci mediálně podporuje také Agentura JV PRESS.cz

Autor: Honza Vraný

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář