HOKEJ HZS Krimi Kultura Politika Složky IZS Sport Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

ZAUJALO NÁS: Sparta opět vzdala hold a benefiční utkání vyneslo 540 000 korun, které budou věnované čtyřem legendám české kriminalistiky

ČESKO – Děkujeme hokejové Spartě za projevenou úctu a také za konkrétní podporu už při 11. ročníku akce Sparta vzdává hold. Ředitel pražské záchranky Petr Kolouch dnes převzal spolu s ostatními zástupci složek integrovaného záchranného systému šek na finanční pomoc v hodnotě 540 000 korun pro kolegyně a kolegy z IZS v tíživé životní situaci.

Gratulujeme k dnešnímu vítěznému zápasu a těšíme se na další spolupráci.

Děkujeme hokejistům zúčastněných klubů, kteří odehráli předchozí dva zápasy pro dobrou věc, za to, že se zapojili.

Mohli jsme během dvou benefičních utkání vidět hned několik vítězství, ale to nejdůležitější přišlo až úplně nakonec. Moc si vážíme částky, která se vybrala na pomoc lidem, našim kolegům a jejich rodinám, kteří tu pomoc nejvíc potřebují.

Ještě jednou tedy děkujeme vám fanouškům, hráčům a Spartě za to, že nám vzdáváte hold už 11. let. Akce „Sparta vzdává hold“, který bude tentokrát věnovaný čtyřem legendám české kriminalistiky.

Akce proběhla v zápasech proti Hradci Králové (středa 12. února od 18:30 hodin) a proti Karlovým Varům (neděle 16. února od 16:00 hodin).

Zdroj: HZS ČR
a ZZS HMP

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář