Krimi Plzeňský Policie Školní okénko Složky IZS Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

KRIMI: V plzeňské nemocnici zemřela žena, která skočila z okna bytu paneláku! Její dcera je již mimo ohrožení života. Okolnosti rodinné tragédie stále vyšetřují kriminalisté

PLZEŇ – Smutná zpráva přišla z nemocnice, kde zemřela na následky těžkého zranění žena, která ve středu ráno vyskočila z okna panelového domu v Plzni. Jak jsme již informovali krátce před skokem ženy byla nalezena před domem její vážně zraněná dcera. 

Prvotní informace hovořily o tom, že žena měla z okna bytu dcerku vyhodit a poté o několik minut později z okna sama vyskočit. To však policisté zatím nepotvrdili s tím, že obrovskou rodinnou tragédií se kriminalisté i nadále zabývají. Zatím policie neví co se přesně v osudný okamžik v bytě odehrálo!  Kriminalisté tak mají několik verzí a vyšetřují, zda šlo o nešťastnou náhodu, trestný čin nebo sebevraždu.

Vyšetřovací verze může být i taková, že dívka vyskočila z okna sama, nebo, že ji vyhodila její maminka a pak se za ní vrhla dolů. Jisté však je, že než se žena vrhla dolů za dcerou, uběhlo asi deset minut, kdy žena balancovala v okně a nereagovala ani na záchranáře, který se jí snažil úmysl skočit rozmluvit, zatímco jeho kolegové dole na trávníku poskytovali dcerce první pomoc. Poté se žena odhodlala a skočila dolů.

Okolnosti celé tragédie tak i nadále vyšetřují kriminalisté plzeňské policie.

Autor: redakce

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “KRIMI: V plzeňské nemocnici zemřela žena, která skočila z okna bytu paneláku! Její dcera je již mimo ohrožení života. Okolnosti rodinné tragédie stále vyšetřují kriminalisté

Napsat komentář