Koronavirus Kultura Pomáháme Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

AKTUÁLNÍ PROSBA: Šije celé Česko! Materiál na roušky už ale dochází i Lence Babau z Bíliny. Pomůžete sehnat materiál?

BÍLINA – V jednu velkou krejčovskou samovýrobu se proměnilo celé Česko. Obrovská vlna solidarity lidí, kteří se rozhodl pomoci druhým a nezištně šijí doma stovky i tisíce roušek, aby je pak v drtivé většině rozdávali potřebným… Jednou z nich je i Lenka Babau z Bíliny, která ve spolupráci s Nadačním fondem Slza zvířat nyní šije nejen pro „celou“ Bílinu.

„Neuvěřitelná Lenka Babau i přes enormní zájem totiž šije roušky také pro naše partnerské útulky,“ dodává s hrdostí Ladislav Zimmermann z NF Slza zvířat.

„Aktuálně Lenka Babau potřebuje gumy nebo kalouny. Pokud máte nějaké navíc, prosím věnujte je této skvělé paní, která obětuje čas pro dobrou věc a šije roušky pro širokou veřejnost Nezapomeňte, spolu jsme víc!❤“ dodává Ladislav Zimmerman.

Slza zvířat děkuje všem, kteří se rozhodli pomáhat i ostatním. Látky, gumy, kalouny a jinou galanterii potřebnou k výrobě roušek, můžete zítra předat také Vratislavě Niplové (tel: 720 377 399) na adrese: Školní 2, Teplice, která veškeré věci doveze a předá Lence Babau k šití dalších roušek.

Roušky tak budou předány nejen útulkům, ale i lidem, kteří je nyní nutně potřebují. Samozřejmě zdarma! Je-li mezi Vámi ještě někdo, kdo by měl chuť pomoci se šitím, napište nám. Jen společně můžeme tyto těžké chvíle překonat!

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář