Koronavirus Krimi Kultura Policie Politika PR Reklamy Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

ZAUJALO NÁS: Ristorante Nautico a Unie bezpečnostních složek pomáhají policistům

MOST – Mosteckému policistovi, který je zároveň předsedou Unie bezpečnostních složek, poručíku Zdeňku Drexlerovi se podařilo navázat pravidelnou spolupráci s majitelem Ristorante Nautico Filipem Pánovem a spolumajitelkou Petrou Tišerovou.

Filip Pánov a Petra Tišerová pomáhají složkám Integrovaného záchranného systému tím, že poskytují zdarma policistům, hasičům a dalším, občerstvení a kávu zdarma. Pomáhají jim s tím, jak jeho zaměstnanci, tak i další lidé, kteří si uvědomují nelehkou práci těchto složek. Lidé mohou do Ristorante Nautico přinést občerstvení, které sami uvaří nebo upečou a chtějí jej věnovat těm, kteří při svém povolání pomáhají občanům.

Zdeněk Drexler je předsedou odborové organizace, a jako takový v současné době nemůže zcela plnit závazky, které mu z jeho činnosti vyplývají. Jednání a zajišťování oprávněných zájmů policistů je díky pandemii koronaviru značně ztíženo. Drexler však nesedí se založenýma rukama a hledá cesty, jak svým kolegům pomoci. Podle jeho slov se cítí pořád tím policistou z ulice a jako takový nechce nechat kolegy „na holičkách“.

Oba jmenovaní spojili své síly, přičemž Pánovova restaurace a pizzerie dodává občerstvení, zatímco Drexler ho poté odváží na hraniční přechody, spolu s dalším jídlem, které připravila jeho partnerka.

Jako bonus se podařilo předsedovi Drexlerovi zajistit dezinfekční prostředky, kterých mají policisté zoufalý nedostatek a dnes rozvezl první dezinfekční gely na hraniční přechod a na jedno mostecké obvodní oddělení, kde nemají dezinfekci na ruce žádnou. „Díky kolegovi a kamarádovi, jsem se dostal k možnosti odběru dezinfekce na ruce, která je pro policisty velmi nedostatkovým zbožím a přivezl jsem jí do Mostu a předal jsem první tři lahve,“ říká Drexler, pro kterého je pomoc kolegům v těchto dnech zásadní.

Tisková a mediální agentura JV PRESS.cz je hrdým mediálním partnerem Unie bezpečnostních složek – odborové organizace…

Více o Unii bezpečnostních složek naleznete také ZDE.

Autor: redakce
PR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “ZAUJALO NÁS: Ristorante Nautico a Unie bezpečnostních složek pomáhají policistům

Napsat komentář