Auto-Moto Doprava HZS Krimi Liberecký Policie Složky IZS Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Žena na Železnobrodsku usedla za volant pod vlivem alkoholu a nabourala do stromu! Ve vozidle vezla v autosedačce malé dítě

ŽELEZNOBRODSKO – Včera v noci ve dvaadvacet hodin se stala dopravní nehoda v katastru obce Bzí na Železnobrodsku. Řidička s vozidlem VW Passat jela ve směru do Alšovic a v prudké levotočivé zatáčce vyjela vlivem nepřiměřené rychlosti vpravo mimo vozovku, kde narazila do stromu.

Ve vozidle spolu s řidičkou cestovalo také v autosedačce připoutané nezletilé dítě, které při této havárii utrpělo zranění a bylo převezeno do liberecké nemocnice.

Charakter jeho zranění a doba léčení jsou předmětem probíhajícího šetření. Ovšem policisté zjistili, že řidička řídila uvedené vozidlo pod vlivem alkoholu. Provedenou dechovou zkouškou v jejím dechu naměřili hodnotu alkoholu 1,7 promile.

Předběžná výše způsobené škody činí částku 20 000 korun. Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou, kteří v současné době šetří veškeré okolnosti celé události, již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Autor: nprap. Dagmar Sochorová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář