Auto-Moto Doprava Karlovarský Krimi Politika Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

AKTUÁLNĚ: Z věznice Vykmanov u Ostrova v Karlovarském kraji utekl vězeň! Pátrají po něm policisté i vrtulník

KARLOVARSKO – Z věznice Vykmanov – Ostrov na Karlovarsku uprchl vězeň. Neměl by být okolí nebezpečný. Přesto policisté po uprchlém vězni pátrají i pomocí vrtulníku.

Na silnicích v Karlovarském kraji v okolí Ostrova ozbrojení policisté vytvořili aktuálně zátarasy a kontrolují osádky všech projíždějících automobilů.

O útěku vězně informuje starosta Ostrova Jan Bureš: „Byl jsem informován, že z věznice Vykmanov utekl vězeň. Prozatím mám zprávu, že jde o pachatele majetkové trestné činnosti, neměl by tedy být nebezpečný. Nicméně všechny bezpečnostní složky byly aktivovány včetně povolání vrtulníku,“ dodal starosta Ostrova Bureš.

Dnes 25. 5. 2020 v odpoledních hodinách uprchl z věznice v Ostrově 38letý vězeň jménem Stanislav VACEK, narozen dne 9. 7. 1981, trvale bytem Ústí nad Labem. Muž je přibližně 185 cm vysoké hubené postavy a má modré oči. Na sobě měl tmavé montérky, zelenou vestu a na nohou černé tenisky s výraznou značkou Nike. V současné době policisté po uprchlém vězni intenzivně pátrají a do pátrání byl zapojen i vrtulník s termovizí. V případě jakýchkoliv informací k tomuto muži ihned volejte na linku 158. 

Autor: por. Bc. Zuzana Týřová

Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “AKTUÁLNĚ: Z věznice Vykmanov u Ostrova v Karlovarském kraji utekl vězeň! Pátrají po něm policisté i vrtulník

  1. Pingback: sistem filtrare

Napsat komentář