Auto-Moto Doprava HZS Královehradecký Krimi Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

TRAGÉDIE: Na Hradecku začalo osobní auto po nárazu do stromu hořet! Řidič neměl šanci přežít

HRADECKO – Tragicky skončila nehoda v katastru obce Králíky na Hradecku, kde havarovalo osobní vozidlo značky Škoda Felicia, které po nárazu do stromu začalo hořet. Zaklíněný řidič neměl šanci přežít!

Řidič jedoucí od Petrovic těsně před obcí Podoliby pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a při projetí pravotočivé zatáčky přejel do protisměru, kde v příkopu narazil do stromu. Krátce před 00.30 hodinou si hořícího vozidla všimla právě projíždějící hlídka policistů, kteří auto začali hasit, a na místo přivolali hasiče, kteří požár dohasili. Poté se v autě našel zaklíněný řidič, u něhož lékař zkonstatoval smrt a nařídil soudní pitvu. Jeho totožnost potvrdí až znalecké zkoumání.

U vozidla byla vyčíslena škoda na 15 tisíc a na stromě 2 tisíce korun. Přesná příčina havárie je v šetření hradeckých policistů a vyzývají svědky, kteří by mohli k nehodě nebo aspoň k požáru podat jakoukoliv informaci, aby zavolali na linku 158.

Autor: por. Iva Kormošová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář