Kultura Pomáháme Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

ZAUJALO NÁS: LEMUR 2020 – Mluvčí krajské záchranky Prokop Voleník se stal vítězem

ÚSTÍ NAD LABEM – Vítězem kategorie Tiskový mluvčí – státní správa byl v rámci 15. ročníku oborové soutěže Lemur – Česká cena za public relations 2020 vyhlášen Prokop Voleník ze Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje, příspěvkové organizace.

„Už nominace v TOP 5 byla pro mě velkým překvapením, samotného vítězství si velmi vážím, ale rozhodně to nepovažuji pouze za svůj úspěch, ale za úspěch celé Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje. Mám kolem sebe skvělé kolegy a lidi, na které se mohu profesně i lidsky spolehnout, pracujeme na skvělých projektech, které mají smysl a snažíme se naši práci přiblížit co nejvíce laické veřejnosti. Chtěl bych zároveň poděkovat všem spolupracovníkům, kolegům i kolegyním za podporu,“ uvedl k vítězství mluvčí krajské záchranky z Ústí nad Labem Prokop Voleník.

Na druhém místě se v rámci kategorie Tiskový mluvčí – státní správa umístil Jiří Fröhlich (ČOI) a na třetím místě Jan Rýdl (ŘSD). Slavnostní předávání cen se poprvé konalo online nejen z Centra současného umění DOX+ v Praze a večerem provázel herec a moderátor Mikuláš Křen.

Zdroj: ZZS Ústeckého kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “ZAUJALO NÁS: LEMUR 2020 – Mluvčí krajské záchranky Prokop Voleník se stal vítězem

Napsat komentář