Auto-Moto Doprava HZS Krimi Moravskoslezský Policie Praha Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Vyjádření ředitele Krajského ředitelství policie Moravskoslezského kraje tragické události

PRAHA / MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ – Vyjádření ředitele Krajského ředitelství policie Moravskoslezského kraje brig. gen. Mgr. Tomáše Kužela k tragické smrtelné nehodě policisty v Praze.

„Dovolte mi vyjádřit svou upřímnou lítost nad zmařeným mladým životem. Policista z oddělení hlavního nádraží Ostrava Krajského ředitelství policie Moravskoslezského kraje se včera večer vracel společně s kolegy služebně z Prahy. Jízda směřována do Ostravy však skončila náhle při výjezdu z metropole tragickou dopravní nehodou.

Policista se již bohužel ke své rodině, známým a kamarádům nevrátí. Nevrátí se ani ke svým kolegům, policistům, které rovněž tato událost velmi zasáhla. Řady moravskoslezské policie totiž opustil policista sloužící sice krátce, avšak který si získal svou pracovitostí a nadšením pro službu, spravedlností a obětavostí jejich srdce.

Rodině a všem, kteří kolegu znali, vyjadřuji upřímnou soustrast.

Uvědomuji si plně, že tyto chvíle jsou nesmírně těžké také pro oba zraněné kolegy, kteří jeli ve služebním vozidle. Rovněž jim si dovolím vzhledem k situaci vyjádřit podporu.“

 Autor: brig. gen. Mgr. Tomáš Kužel
 ředitel Krajského ředitelství policie Moravskoslezského kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “Vyjádření ředitele Krajského ředitelství policie Moravskoslezského kraje tragické události

Napsat komentář