Auto-Moto Doprava HZS Královehradecký Krimi Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

AKTUALIZUJEME: Drážní inspekce i nadále vyšetřuje včerejší tragickou železniční nehodu na Rychnovsku

RYCHNOVSKO – Drážní inspekce i nadále vyšetřuje včerejší tragickou nehodu automobilu s osobním vlakem u Borohrádku na Rychnovsku, kde se na železničním přejezdu střetl vlak jedoucí z Hradce Králové do Čermné nad Orlicí s osobním automobilem.

Nehoda se udála na železničním přejezdu zabezpečeném pouze výstražnými kříži. Při nehodě byl usmrcen řidič osobního automobilu a spolujezdec. Nikomu ve vlaku se nic nestalo. Škoda na vlaku byla vyčíslena na 350 tisíc korun a na osobním automobilu na 180 tisíc korun. Drážní inspekce provádí šetření na místě mimořádné události.

Na základě přeměření rozhledových poměrů v předmětném kvadrantu bylo zjištěno, že rozhledové poměry pro řidiče automobilu jedoucího v daném směru, vyhověly. Provoz na trati byl přerušen.

PSALI JSME TAKÉ:  ŽELEZNIČNÍ NEHODA: U Borohrádku na železničním přejezdu se střetl osobní vlak s autem! Dva lidé střet nepřežili

Zdroj: Drážní inspekce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “AKTUALIZUJEME: Drážní inspekce i nadále vyšetřuje včerejší tragickou železniční nehodu na Rychnovsku

  1. Pingback: connetix

Napsat komentář