Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Kultura Liberecký Moravskoslezský Olomoucký Pardubický Plzeňský Praha Středočeský Technika Ústecký Vysočina Z domova Zajímavosti Zlínský Zprávy podle krajů

Z KULTURY: Letošní Miss Czech Republic je dvaadvacetiletá studentka Karolína Kopíncová

ČESKO – Dvaadvacetiletá studentka Karolína Kopíncová z Vrbna pod Pradědem je letošní královnou krásy. Vyhrála soutěž Miss Czech Republic 2020. Z deseti finalistek tak Karolína s číslem 4 získala od porotců nejvíce hlasů.

Studentka Masarykovy univerzity v Brně Karolína Kopíncová studuje obor Mediální komunikace a média. Je zároveň tiskovou mluvčí a tváří Nadačního fondu Slza zvířat a rovněž moderátorská spolupracovnice Agentury JV PRESS.cz. Karolína je velká milovnice zvířat a podporovatelka útulků.

„Vyhrát Miss Czech Republic pro mě znamená velkou výzvu a také velký krok vpřed, obrovskou příležitost najít sama sebe a uchytit se v tom, co mne baví,“ říká kráska Karolína. Informace pro pány, bohužel Karolína je šťastně zadaná… 🙂

Na druhém místě se umístila a titul Miss Supranational Czech Republic 2020 získala čtyřiadvacetiletá Angelika Kostyshynová z Ústí nad Labem i ona podporuje NF Slza Zvířat a útulky a třetí místo patří s titulem Miss International Czech Republic 2020 dvacetileté Natálii Kočendové z Karviné.

Všem finalistkám GRATULUJEME…

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář