Krimi Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

POZOR: Nebezpečný muž utekl z psychiatrického oddělení znojemské nemocnice! Jeho hospitalizace je nutná. Neviděli jste ho?

ZNOJEMSKO – POZOR: Nebezpečný muž utekl z psychiatrického oddělení znojemské nemocnice! Jeho hospitalizace je nutná. Neviděli jste ho?

Policisté pátrají po jedenatřicetiletém muži, který utekl z psychiatrického oddělení nemocnice ve Znojmě. Na sobě měl naposledy černé tričko a tmavě modré tříčtvrteční kalhoty s vlajkami ČR na obou stranách. Na nohou měl gumové pantofle. Podle ošetřujícího lékaře může být nebezpečný sobě i okolí. Více informací k popisu muže i jeho fotografii naleznete v odkazu níže.

Milan Švancara v současné době bydlí na Znojemsku v obci Bojanovice. V sobotu byl z důvodů psychických problémů převezen do nemocnice ve Znojmě. Z psychiatrického oddělení však utekl. Je nebezpečný sobě, ale může být nebezpečný i pro okolí. Jeho hospitalizace je z toho důvodu nutná.

„Žádáme o spolupráci veřejnost, ale zároveň zdůrazňujeme, aby se nikdo muže nesnažil zadržet. Pouze nám volejte poznatky na linku 158. Děkujeme.“

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “POZOR: Nebezpečný muž utekl z psychiatrického oddělení znojemské nemocnice! Jeho hospitalizace je nutná. Neviděli jste ho?

Napsat komentář