Cestování Kultura Praha Tipy na výlet Turistika Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

JIŽ TENTO VÍKEND : Pague Ice Cream Festival 2020 se uskuteční na výstavišti v Holešovicích

PRAHA – Přijď se pobavit s rodinou nebo přáteli na Prague Ice Cream Festival™ 2020 – svátek všech druhů zmrzliny!  Není lepší způsob jak zakončit léto! Znovu vás osvěží vaši oblíbení místní i světoví výrobci.

Začátek : Neděle 30. srpna 2020 v 10 :00 až 19:00

Vstupné :

Senioři nad 70 let, děti do 120 cm výšky a ZTP (/P) mají vstup zdarma.

Standartní cena v předprodeji: 130 Kč

Děti nad 120 cm
Studenti do 26 let
Senioři nad 60-69 let : 95 Kč

Rodinné vstupné
2 x vstup + 2 x student : 330 Kč

VIP Set
Vstup, plátěná taška a triko festivalu, neomezené nealko, 5x zmrzlina a další dárky od Partnerů a Vystavujících : 500 – 650 Kč

Prague Ice Cream Festival je unikátní svátek všech milovníků zmrzliny, který vznikl v roce 2015 a v současné době je největším festivalem svého typu ve střední Evropě. V posledních ročnících navštívilo přes 50 000 návštěvníků všech generací.

První ročníky festivalu také pomohly přispět na NF Kapka naděje
částkou téměř 100 000 Kč a NF Adra více než 19 000 Kč.

Na tomto festivalu naleznete samozřejmě nenaleznete pouze zmrzliny (ať už typu gelato, točené, jogurtové, ice roll, sorbety, speciální – veganské, bio apod.) či nanuky… Jako festival pro celou rodinu nabízíme zábavu pro děti i dospělé, množství soutěží, ochutnávek. Na své si přijdou i milovníci čerstvého ovoce, alko i nealko nápojů, kávy či dobrého občerstvení.

POZOR! ZAPOMEŇTE NA FRONTY – STAČÍ PÁR KLIKNUTÍ.Tento rok nebudou otevřeny pokladny na Výstaviště Praha! Vzhledem k aktuálním doporučením se nebudou prodávat vstupenky u kas jako doposud – bude tím odstraněna fronta a vy navíc ušetříte nějaký peníz . U vstupu budou přidány koridory a k dispozici bude desinfekce. ONLINE PRODEJ POBĚŽÍ SAMOZŘEJMĚ AŽ DO KONCE AKCE a vyčlenění kolegové vám případně s jednoduchým nákupem i tak poradí. Doporučujeme si však vstupenky zakoupit dříve – vstupenky stačí ukázat v mobilu, komu však vyhovuje papírová forma, tak samozřejmě platí možnost přinést je vytištěné. Vstupenky je také možné zakoupit v kamenných prodejnách v Praze, Brně, Plzni či Ostravě (adresy a otevírací doba: https://goout.net/cs/o-nas/). Je vás tu už téměř 17 000 a do akce zbývají více než 2 měsíce, ale i nadále (snad prozatím) platí omezený počet vydaných vstupenek na 5 000 ks. První vlna VIP vstupenek je téměř vyprodána. VIP za 550,- tak získají už jen poslední z vás.

Autor : Redakce

Jitka Andrlová
Redaktorka jitka.andrlova@jvpress.cz

One Reply to “JIŽ TENTO VÍKEND : Pague Ice Cream Festival 2020 se uskuteční na výstavišti v Holešovicích

Napsat komentář