Auto-Moto HZS Krimi Moravskoslezský Policie Složky IZS Technika YouTube Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

VIDEO: Požár ostravské autodílny s pěti automobily napáchal škodu dosahující 5 miliony korun

OSTRAVSKO – Tři jednotky profesionálních hasičů (HZS MSK) zasahovaly u požáru autodílny v Ostravě-Přívoze. Vyžádal si zranění – popálení zaměstnance firmy, který se pokoušel oheň uhasit, a to na rukou. Předběžná škoda, mj. na 5 uvnitř zaparkovaných automobilech, byla odhadnuta na 2 miliony korun, hasičům se podařilo ochránit před ohněm přilehlý rodinný dům – o hodnotě minimálně dva miliony korun.

Operační středisko hasičů bylo o požáru nízké budovy informováno ve čtvrtek před 19. hodinou. Do Palackého ulice ihned vyjely tři ostravské jednotky Hasičského záchranného sboru Moravskoslezského kraje (HZS MSK) – ze stanic Přívoz, Fifejdy a Zábřeh, celkem 5 cisteren a 1 protiplynový automobil.

Hořelo uvnitř přízemní autodílny o půdorysu 15 x 10 metrů. Hasiči dostali oheň pod kontrolu za tři čtvrtě hodiny, dohašování jim zabralo 50 minut. Hasiči také z autodílny vynášeli tlakové lahve a celý objekt, zaplněný kouřem, odvětrávali.

Na třech čtvrtinách celkové odhadované škody se podílejí ohněm poškozené automobily, zbytek škody je na interiéru a vybavení autodílny. Obytná část přilehlého sousedního domu vyvázla bez poškození.

Zdroj: HZS Moravskoslezského kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “VIDEO: Požár ostravské autodílny s pěti automobily napáchal škodu dosahující 5 miliony korun

  1. Pingback: youtube niches

Napsat komentář