Auto-Moto Doprava HZS Královehradecký Krimi Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Při střetu nákladního vozu s osobním autem hasiči vyprošťovali jednu zraněnou zaklíněnou osobu

KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ – Od rána zasahovali hasiči Královéhradeckého kraje už u několika dopravních nehod, po srážce osobního a nákladního vozidla na silnici č. 37 mezi Kocbeřemi a Výšinkou museli dokonce jednu osobu vyprošťovat. Jezděte v tomto počasí opatrně.

Krátce po půl osmé ráno vyjížděly tři jednotky hasičů k ohlášené dopravní nehodě osobního a nákladního vozidla. Ke střetu došlo na silnici č. 37 mezi obcemi Kocbeře a Výšinka a podle informací z místa události zůstal jeden člověk v osobním voze zaklíněn. Hasiči museli osobu z auta vyprostit pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení a předali ji do péče záchranářům.

FOTOGALERIE… 

Komunikace byla po dobu provádění záchranných a likvidačních prací nejprve uzavřena, asi po hodině byl obnoven provoz jedním jízdním pruhem. Jednotky provedly celkové zajištění místa události, zabezpečily obě havarovaná vozidla a postaraly se o likvidaci uniklých provozních kapalin. Místo si následně převzali policisté a silničáři.

Na místě zasahovali profesionální hasiči ze stanic Dvůr Králové nad Labem a Trutnov a JSDH Hajnice.

Zdroj: HZS Královéhradeckého kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář