Krimi Liberecký Policie Školní okénko Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

DÍTĚ V OHROŽENÍ: Kriminalisté liberecké policie pátrají po 13leté dívce, mohla by být v ohrožení života

LIBEREC – Liberečtí kriminalisté pátrají po 13leté dívce z Liberce, která byla naposledy spatřena v úterý 29. září, krátce po sedmé hodině ranní na autobusové zastávce v Liberci – Pavlovicích, zast. Stadion, ve společnosti neznámého muže.

Pohřešovaná dívka Michaela Stránská se do současné doby nevrátila do místa svého bydliště, ani o sobě dosud nepodala žádnou zprávu. Mobilní telefon u sebe nemá. V době odchodu z místa bydliště u sebe měla drobnou finanční hotovost.

Bližší informace o pohřešované dívce naleznete ZDE. V případě, že uvedený odkaz již nebude aktivní, bylo pátrání po pohřešovaném ukončeno.

V době odchodu z místa bydliště u sebe, měla drobnou finanční hotovost. Je bez mobilního telefonu. Na sobě prošívanou bundu bílé barvy se zapínáním na zip, strečové kalhoty černé barvy s dírami na kolenou, černé plátěné boty s bílými kostičkami, tričko černé nebo khaki barvy, mikinu s kapucí černé barvy. S sebou na měla batoh černé barvy s nápisem VANS s barevnými kostkami na stranách. Dívka do současné doby byla bezproblémová, nikdy z domu neodešla.

Opatření, které se v souvislosti s jejím vypátráním dosud realizovala, tj. veškeré prověrky v rodině, u známých, v nemocnicích, na nádražích a v místech možného výskytu, byla zatím neúspěšná. V tuto chvíli žádáme veřejnost o spolupráci při pátrání po pohřešované dívce.

O jejím pohybu či výskytu okamžitě vyrozumte nejbližší policejní služebnu nebo využijte bezplatnou tísňovou linku 158.

Autor: por. Bc. Vojtěch Robovský

 

 

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “DÍTĚ V OHROŽENÍ: Kriminalisté liberecké policie pátrají po 13leté dívce, mohla by být v ohrožení života

  1. Pingback: blote tieten

Napsat komentář