Finance Karlovarský Krimi Policie Pomáháme Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

POMÁHÁME: U rodinného domu na Chebsku zmizelo lešení. Za informace nebo za nález odcizeného lešení je vypsaná odměna 50 000 korun

CHEBSKO – Odměnu ve výši 50 000 korun nabízí majitel rodinného domu na Chebsku za nález odcizeného postaveného lešení u domu ve Slapanech u Chebu.

ŽÁDOST O POMOC: V období od 26. do 29. 9. 2020 došlo ve Slapanech u Chebu ke krádeži lešení přímo z rodinného domu, na kterém bylo postaveno. Pachatelů muselo být více, protože se jednalo přibližně o 550 m2 (10 tun).

Šlo o rámové fasádní lešení německé výroby PLETTAC SL 70 a MJ UNI 70 v hodnotě několika set tisíc korun. Krádež musela trvat několik hodin a pachatelé museli lešení odvézt velkým nákladním autem.

„Nabízím odměnu ve výši 50 000 korun tomu, kdo poskytne informace, které povedou k nalezení ukradeného lešení a dopadení pachatele. Získané informace budou předány Policii České republiky, která provede jejich vyhodnocení. Děkuji všem za sdílení tohoto příspěvku. Případné informace podávejte na mobil 775 737 063 nebo do SZ.“

Děkuji, Martin Šiška (majitel lešení).

Autor: redakce
Zdroj: Město Cheb

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář