Sport Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

SPORTOVNÍ POZVÁNKA: V neděli se v Mostě představí Příbram

MOST – Až v neděli 4.10.2020 v 10:30 pískne na hřišti 11.ZŠ Most rozhodčí do píšťalky, začne zápas čtvrtého kola celostátní Superligy malého fotbalu mezi domácím Mostem a hostující Příbramí. Pro Most jde dlouhodobě o jasně nejoblíbenějšího soupeře v soutěži, neboť s Příbramí za celou historii Superligy neztratil ani bod.

Dodáme-li navíc, že Most, aktuálně druhý v tabulce západní části Superligy, přivítá Příbram v pozici momentálně pátého týmu této tabulky, mohlo by se zdát, že nedělní zápas bude pouze formalitou.

Nic by však nemohlo být více vzdáleno realitě. Oba týmy totiž v tabulce dělí pouze dva body a obrozená Příbram v této sezóně rozhodně neplní roli tradičního otloukánka. Naopak si vede velmi zdatně a ve svých dosavadních třech vystoupeních vždy obstála. Do soutěže sice vstoupila porážkou 2:3 v Plzni, ale pak dokázala šokovat na půdě jednoho z největších favoritů Staropramenu Praha, kde brala tři body za výhru 6:2, aby ve svém zatím posledním zápase padla až po penaltách na půdě druhého pražského zástupce SC Koráb Praha.
Most, který zatím vyhrál v Kolíně (7:1), doma s Plzní (6:5) a padl v Praze se Staropramenem Praha (3:4) tak v neděli určitě nečeká nic snadného.

„Myslím, že by bylo velkou chybou vnímat nedělní utkání jako jednoduchou záležitost. Příbram se letos prezentuje zajímavými výsledky a i v těch zápasech, které ztratila, padla vždy těsně. Je tedy jasné, že její kvalita stoupá a my budeme muset v neděli zahrát to nejlepší, čeho jsme schopni. Ostatně už naše poslední vzájemné utkání loni na podzim bylo velkou bitvou, kterou jsme pro sebe získali až v posledních minutách zápasu“ zahájil svůj předzápasový pohled vedoucí mosteckého výběru, Aleš Janeček.

„Každopádně se budeme chtít v neděli soustředit hlavně na sebe a hrát opět náš tradiční malý fotbal s gólmanem a vysokým procentem držení míče. Sestava se tentokrát rýsuje velmi dobrá a já pevně věřím, že utkání přetavíme v zisk tří bodů. Mostečtí příznivci by si tento zápas určitě neměli nechat ujít, protože je otázkou, kdy se zase na další superligové utkání podívají“ uzavřel pozvánkou Janeček.
Kdo chce tedy vidět toto utkání na vlastní oči, ten by určitě neměl v neděli v půl jedenácté dopoledne chybět na hřišti 11. ZŠ Most.

Více informací na www.fotbal-most.cz.

Autor: Aleš Janeček
Mostecká liga malé kopané

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “SPORTOVNÍ POZVÁNKA: V neděli se v Mostě představí Příbram

  1. Pingback: see post

Napsat komentář