Auto-Moto Doprava HZS Královehradecký Krimi Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

U Rybné nad Zdobnicí narazilo auto do stromu, na místě zasahoval i záchranářský vrtulník

RYBNÁ NAD ZDOBNICÍ – Dvě jednotky hasičů zasahovaly dnes odpoledne u dopravní nehody osobního automobilu, který havaroval na silnici č. 11 u Rybné nad Zdobnicí ve směru na Žamberk.

Vozidlo vyjelo mimo komunikaci, kde narazilo do stromu. Cestoval v něm jeden člověk, z auta byl vytažen před příjezdem jednotek na místo události. Hasiči poskytli zraněnému první předlékařskou pomoc, u havarovaného automobilu jej zajistili, zafixovali do vakuové matrace a vynesli ho z blátivého mokrého příkopu k vozidlu zdravotnické záchranné služby.

FOTOGALERIE… 

Jednotky dále zajistily místo události, zabezpečily nabouraný automobil a následně také připravily místo pro přistání vrtulníku letecké záchranné služby, který byl pro pacienta vyslán. Hasiči navedli vrtulník na přistání přímo na hlavní komunikaci, ta byla po nezbytnou dobu neprůjezdná. Jednotky pomohly s transportem zraněné osoby do vrtulníku a následně předaly místo zásahu policistům.

Na místě zasahovali profesionální hasiči z Rychnova nad Kněžnou a JSDH Kostelec nad Orlicí.

Zdroj: HZS Královéhradeckého kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “U Rybné nad Zdobnicí narazilo auto do stromu, na místě zasahoval i záchranářský vrtulník

Napsat komentář