Auto-Moto Doprava HZS Krimi Moravskoslezský Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Muže přebíhajícího silnici na Frýdecko-Místecku srazila nejméně tři auta! Těžce zraněný chodec byl letecky transportován do nemocnice

FRÝDECKO-MÍSTECKO – Včera kolem půl šesté odpoledne došlo na silnici D 56 v katastru Sviadnova na Frýdecko-Místecku ke srážce chodce s vozidly.

K nehodě došlo ve směru na Frýdek-Místek v místě, kde je vzhledem ke stavebním pracím sveden provoz ze dvou do jednoho jízdního pruhu. Podle předběžných informací se měl po této frekventované komunikaci pohybovat chodec. Došlo ke střetu muže, který zřejmě silnici přecházel, s několika vozidly. Předběžně se jedná o tři osobní automobily.

Chodec zraněný při nehodě byl předán do péče zdravotníků, kteří ho letecky transportovali do nemocnice. Případné požití alkoholických nápojů u řidičů vozidel policisté vyloučili provedenými dechovými zkouškami, výsledky tedy byly negativní. U chodce bude uvedené vzhledem ke zranění zjištěno dodatečně.

Policisté okolnosti dopravní nehody i nadále vyšetřují. Provádějí potřebnou dokumentaci a další úkony. Jedná se aktuálně také o úkony identifikační, neboť totožnost muže je prozatím neznámá.

Policisté usměrňovali rovněž dopravu. Vzhledem k nehodě byl směr na Frýdek-Místek neprůjezdný a policisté směřovali řidiče na objízdnou trasu, která vedla přes Sviadnov. Po 20. hodině byl provoz plně obnoven.

Autor: por. Mgr. Soňa Štětínská
Ilustrační snímek

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář