Krimi Policie Praha Složky IZS Technika YouTube Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

VIDEO: Pomozte pražským kriminalistům najít muže, který je podezřelý ze znásilnění! Obtěžoval dívku v metru

PRAHA – Kriminalisté z druhého policejního obvodu pátrají po neznámém muži, který se dopustil na začátku srpna znásilnění v pražském metru. Dvacetiletá dívka jela po eskalátorech vedoucích ze stanice metra I. P. Pavlova, na kterých jí sexuálně obtěžoval neznámý muž. Nejprve jí oběma rukama sahal na hýždě a i přesto, že se velmi bránila, ve svém ataku stále pokračoval. Ženu si přitáhl za bundu a nadále jí osahával na intimních partiích. Ze sevření útočníka se jí nakonec podařilo vysmeknout, a když hledala pomoc od kolemjdoucích, muž z místa utekl.

Jednalo se o muže vysokého 186 – 190 cm, hubené postavy. Měl delší rozčepýřené tmavé vlasy a světlé oči.  Oblečen byl do tmavé bundy a modrých teplákových kraťasů. Na hlavě měl černou kšiltovku se světlým kšiltem a s největší pravděpodobností logem značky Adidas.  Jeho celkový vzhled působil zanedbaně a dle výpovědi zapáchal potem a močí.

Pokud muže na kamerovém záznamu poznáváte a máte jakoukoliv informaci, která by mohla vést k jeho dopadení, kontaktujte prosím linku 158 nebo se obraťte na kteroukoliv služebnu Policie ČR.

Muži v případě dopadení a odsouzení hrozí až pětiletý pobyt za mřížemi.

Autor: nprap. Richard Hrdina

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář