Auto-Moto Doprava HZS Krimi Policie Složky IZS Technika Ústecký YouTube Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

AKTUALIZUJEME: Za tragickou nehodou u Klášterce nad Ohří, kdy v havarovaném autě uhořel řidič, by mohly být nelegální závody mladíků v luxusních sportovních vozech

KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ – Kriminalisté chomutovské policie i nadále vyšetřují sobotní tragickou dopravní nehodu, při které v jednom z havarovaných aut uhořel zaklíněný těžce zraněný dvaapadesátiletý řidič. Podle policistů může za čelní střet dvou aut mladý řidič. Ten měl dokonce ve vysoké rychlosti s kamarády na hlavním silničním tahu z Chomutova do Karlových Varů závodit v silných sportovních autech! 

V hořícím autě přitom vedle řidiče, který zaklíněný v autě, které ihned pohltily plameny uhořel, jela i žena a malé dítě. Tu i s chlapečkem stačil z vozu vytáhnout zachránce, který se při záchranné akci sám popálil. Řidič-zachránce následně z místa nehody odjel. O několik kilometrů dál poblíž Chomutova si ale sám musel přivolat záchrannou službu kvůli popáleninám a velkým bolestem rukou. Podle mluvčího krajských záchranářů Prokopa Voleníka tento muž-řidič utrpěl naštěstí jen popáleniny lehčího charakteru.

Redakci Agentury JV PRESS.cz se ale podařilo zjistit, že právě tento zachránce, coby řidič, ale údajně měl patřit do party mladíků, kteří v silných luxusních vozech mezi sebou závodí! „Možná se v něm tak hnulo svědomí a proto bleskově zasáhl!? Svým činem a pomocí u tragédie ale zachránil ženu a dítě z hořícího auta.“ Informace ale zatím policisté nepotvrdili s ohledem na probíhající vyšetřování celé velice citlivé tragédie.

Policisté jen uvedli, že viník nehody jel v luxusním sporťáku od Klášterce na Karlovy Vary a podle předběžného zjištění policie dostal smyk a střetl se s protijedoucím autem! Jeden člověk při nehodě uhořel a další čtyři lidé utrpěli zranění.

Cestou k této tragické nehodě havarovali na světelné křižovatce v Klášterci nad Ohří hasiči. Do jejich cisterny, která vjela do křižovatky na červenou totiž narazil řidič osobního automobilu Škoda Yeti, po nárazu se hasičské vozidlo dostalo do smyku a následně se převrátilo na bok. Nikdo z hasičů naštěstí nebyl vážněji zraněn.

VIDEO Z NEHODY HASIČSKÉ CISTERNY NALEZNETE ZDE

Policie žádá svědky tragické nehody nebo řidiče, kteří projížděli v uvedené době kolem a mají video záznam z palubní kamery, aby se přihlásili na tísňovou linku 158. To samé platí i o svědcích, kteří by zaznamenali závody party mladíků v luxusních sportovních autech na Chomutovsku, aby se policistům ozvali.

Celý případ i nadále sledujeme a budeme informace aktualizovat.

Autor: Honza Vraný

PSALI JSME TAKÉ: TRAGÉDIE: Při čelním střetu dvou osobních aut u Klášterce nad Ohří uhořel člověk. Další čtyři lidé skončili v nemocnici. Cestou k této nehodě havarovala i cisterna kláštereckých hasičů, která skončila na boku

 

 

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář