Krimi Policie Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Kriminalisté Středočeského kraje vyšetřují již devatenáctou vraždu v tomto roce. Muž, kterého pobodala jeho přítelkyně, na následky zranění zemřel

ČESKÝ BROD – Ze zvlášť závažného zločinu vraždy podle § 140 odst. 1 trestního zákoníku obvinili kriminalisté Krajského ředitelství policie Středočeského kraje 55letou ženu poté, co napadla nožem o 7 let staršího přítele, který na následky zranění zemřel.

Událost se stala v sobotu 19. prosince kolem sedmé hodiny večer v jednom z bytů panelového domu v Českém Brodě na Kolínsku. Předcházela jí nejprve hádka mezi oběma partnery, kdy následně žena vzala kuchyňský nůž a muže jím několikrát napadla, přičemž nejméně jedno bodné zranění bylo pro něho smrtelné. Ženu podezřelou z tohoto jednání zadrželi policisté přímo na místě a v průběhu víkendu proti ní krajští kriminalisté zahájili trestní stíhání ze zvlášť závažného zločinu vraždy.

55letá žena, která se ke svému činu částečně doznává, je v současné době v policejní cele a dnešního dne se rozhodne, zda bude vyšetřována vazebně. Podnět k návrhu státnímu zástupci předali policisté z důvodu, aby se žena nevyhýbala trestnímu stíhání, či případně podobný čin neopakovala. V případě pravomocného odsouzení hrozí ženě podle trestního zákoníku trest odnětí svobody na deset až osmnáct let.

Od začátku roku k dnešnímu dni prověřovali krajští kriminalisté na území Středočeského kraje 19 případů, které byly kvalifikovány jako zvlášť závažný zločin vraždy, či pokus vraždy. Všechny tyto případy se jim podařilo objasnit a zjistit osobu, která se měla činu dopustit.

Autor: mjr. Mgr. Vlasta Suchánková

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “Kriminalisté Středočeského kraje vyšetřují již devatenáctou vraždu v tomto roce. Muž, kterého pobodala jeho přítelkyně, na následky zranění zemřel

  1. Pingback: tire shops near me

Napsat komentář