Auto-Moto Cestování Doprava HZS Krimi Plzeňský Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

KURIOZITA: Opilý řidič najel zůstal se svým vozidlem zaklíněný v kolejišti. Spletl si výjezd z kruhového objezdu

PLZEŇ –  Dnešního dne v ranních hodinách vyjížděli plzeňští policisté k dopravní nehodě, ke které došlo na kruhovém objezdu mezi ulicemi Dobřanská a Kaplířova.

Mladý řidič vozidla značky Škoda Fabia najel na kruhový objezd ve směru jízdy od Klatovské ulice a následně místo toho, aby opustil kruhový objezd výjezdem, stočil volant dřív a skončil v tramvajovém kolejišti.

Ve středu kolejiště zůstalo vozidlo zaklíněno. Na místo byli přivoláni hasiči, kteří za pomoci techniky vozidlo vyprostili. Při příjezdu policisté zjistili, že z mladíka je cítit alkohol. Nadýchal přes jedno a půl promile. Zřejmě někam spěchal, místo zimních bot měl totiž na noze růžové plyšové pantofle. Tato nehoda omezila provoz tramvajové dopravy na přibližně jednu hodinu. Ke zranění žádné osoby nedošlo.

Autor: nprap. Michaela Raindlová

Lukáš Jirka
ŠÉFREDAKTOR lukas.jirka@jvpress.cz 737 310 273
http://www.jvpress.cz

One Reply to “KURIOZITA: Opilý řidič najel zůstal se svým vozidlem zaklíněný v kolejišti. Spletl si výjezd z kruhového objezdu

Napsat komentář