Auto-Moto Doprava HZS Krimi Plzeňský Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Hasiči v Plzni nedojeli k ohlášenému úniku plynu! Cisternu zablokovala nesprávně zaparkovaná auta

PLZEŇ – Hasičská cisterna plzeňských hasičů dnes ráno nedojela k ohlášenému úniku plynu v jednom z panelových domů v Krašovské ulici v Plzni. Hasičský automobil totiž neprojel kvůli nesprávně parkujícím automobilům! 

„Dnes těsně po jedenácté hodině jsme vyjeli do Krašovské ulice k nahlášenému úniku plynu do budovy. Jak jsme vyjeli, tak jsme po pár stovkách metrů opět stáli. Hádejte proč? Fotky Vám napoví…“

FOTOGALERIE… 

„Naše zásahová vozidla potřebují alespoň 3 metry široký pruh k bezpečnému projetí. 3 metry, které mohou rozhodovat o životě či smrti… 3 metry, které znamenají zachráněný, či naopak zničený majetek… Ano, v současné době není lehké najít vhodné místo k zaparkování, ale to neznamená, že je možné stát kde se to zrovna hodí a jak se to hodí… Zde stačilo jediné auto a pouhých 10 centimetrů k tomu, abychom ještě BEZPEČNĚ projeli… 2,9m totiž nejsou ony MINIMÁLNĚ 3 metry. Buďte ohleduplní při parkování. Možná Vy, či Vaši blízcí nás budete potřebovat… Dodržujte 3 metry k životu. – Únik plynu do budovy se tentokrát naštěstí nepotvrdil.

PS: Městské policii jsme událost samozřejmě nahlásili,“ dodávají hasiči.

Zdroj: HZS Plzeňského kraje
Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář