Krimi Policie Praha Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

VIDEO: Policisté dopadli nebezpečného muže, který v Praze ohrožoval nožem několik žen

PRAHA – Dnes půl hodiny po poledni zadrželi pražští policisté podezřelého muže, který odpovídá popisu. Na linku 158 zavolala žena, která ho poznala a následně ho dohledal zaměstnanec PČR obsluhující kamery, který navedl zasahující policisty přímo k podezřelému útočníkovi. Ten v Praze v průběhu posledních dní ohrožoval nožem několik žen. 

V jednom z případů muž zaútočil na ženu na Hlávkově mostě, té se však podařilo z místa utéct. Pachatel však bezprostředně poté opět zaútočil na jinou ženu jdoucí po ulici.  Po poškozené požadoval vydání finanční hotovosti. Pětadvacetiletá  žena mu posléze ve strachu o svůj život vydala peníze, které měla u sebe.

Tímto svým jednáním dopustil trestného činu loupeže, za což mu v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody v délce až deseti let.

Kriminalisté prosí všechny další poškozené ženy, na která hledaný muž zaútočil a také dívku z Hlávkova mostu, aby se taktéž přihlásily na linku 158. Kriminalisté v této souvislosti dále uvítají jakékoliv svědectví osob, které byly přítomny některému z napadení.

Autor: mjr. Ing. Eva Kropáčová
Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “VIDEO: Policisté dopadli nebezpečného muže, který v Praze ohrožoval nožem několik žen

Napsat komentář