Krimi Liberecký Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Kriminalisté liberecké policie vyšetřují incident, při kterém někdo vyhodil kocoura z okna bytu devátého patra domu v libereckých Ruprechticích

LIBERECKO – Kriminalisté liberecké policie prověřují okolnosti, za kterých došlo ke zranění kocoura v libereckých Ruprechticích, který nepřežil pád z výšky! Podle majitele těžce zraněného kocoura, měli zvíře vzít dva muži vyjet do devátého patra a následně vyhodit z okna bytu domu.

V závěru minulého roku přijali policisté oznámení od majitele kocoura, kterým se aktuálně zabývají liberečtí kriminalisté. Jedná se o případ ze dne 23. prosince, k němuž došlo v liberecké městské části Ruprechtice. V prostoru před panelovými domem byl tehdy nalezen těžce zraněný kocour. Kříženec plemene „Britská modrá“ později následkům svých zranění podlehl. Podle veterinárního vyšetření měl kocour vážná zranění včetně zlomené páteře.

„Vzhledem k tomu, že nemůžeme vyloučit cizí zavinění, zahájili jsme ve věci úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu týrání zvířat. Aktuálně prověřujeme také veškeré další důležité okolnosti případu, vyhodnocujeme množství zajištěných důkazních prostředků a i nadále probíhá šetření ke svědkům této události,“ dodal mluvčí liberecké policie por. Bc. Vojtěch Robovský.

Vzhledem k probíhajícím úkonům trestního řízení nebudou policisté zatím k případu více konkrétní.

Autor: redakce 
Zdroj: Policie ČR

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “Kriminalisté liberecké policie vyšetřují incident, při kterém někdo vyhodil kocoura z okna bytu devátého patra domu v libereckých Ruprechticích

  1. Pingback: click site

Napsat komentář