HZS Krimi Městská policie Pardubický Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

KURIÓZNÍ ZÁSAH: Cizinec se v pardubickém hotelu spoutal pouty na rukou! Pomoci museli strážníci a hasiči s bruskou

PARDUBICE – Ke kurióznímu zásahu vyjeli strážníci a hasiči z Pardubic, a to ke spoutanému muži v jednom z hotelů v centru města.

Lekce BDSM pro začátečníky. Nevyplatí se zapomínat na 2 důležitá pravidla: Mít bezpečné slovo a klíče od těch pout.. To jinak za vámi dojedou hasiči  a hlídka pardubických strážců zákona. Smůla byla, že klíčky strážníků na tento typ zámku nepasovaly, hasiči tak museli použít brusku.

Jinak to bylo tak, že si muž prý hrál na pokoji s pouty a takto se zamkl. Co se dělo na hotelovém pokoji strážníci netuší. Ubytován byl v hotelu v centru Pardubic. Tady si večer měl pohrávat s pouty ještě pravděpodobně s dalším mužem. Ovšem spoutaný v nich zůstal až do rána. Spoutaný cizinec pak požádal o pomoc hasiče. Ti chtěli pouta uvolnit nejdřív jemným způsobem a s pomocí klíče, proto na místo zamířila i hlídka MP. Bohužel, šlo o jiný typ zámku a tak nakonec přece jen přišla ke slovu bruska hasičů.

FOTOGALERIE…

Přivolaní hasiči se hned pustili do „operace“. Obě oka pout měl nešťastník zamknuta na jedné ruce. Hasiči pomocí stopkové brusky, určené na drobné a přesné broušení, které používají v poslední době velmi často hasiči při odstranění prstýnků, se podařilo pevně dotažená pouta bleskurychle překonat.

Podobný případ z Pardubicka, ovšem zřejmě pikantnější, mají také v paměti hasiči, kteří vysvobozovali spoutanou dívku k topení. Jaký byl tehdy „scénář hry“, můžeme už dnes jen domýšlet, každopádně spoře oděná dívka byla tehdy za vysvobození hasičům vděčná…

Zdroj: Městská policie Pardubice
a HZS Pardubického kraje
(vh)

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “KURIÓZNÍ ZÁSAH: Cizinec se v pardubickém hotelu spoutal pouty na rukou! Pomoci museli strážníci a hasiči s bruskou

  1. Pingback: go to my blog

Napsat komentář