Auto-Moto Cestování Doprava HZS Krimi Pardubický Počasí Policie Pomáháme Složky IZS Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

Hasiči na Pardubicku vyjížděli k nehodě pěti vozidel

PARDUBICKO – K nehodě hned pěti vozidel do Gruny na Svitavsku vyjížděly jednotky požární ochrany (profesionální z Moravské Třebové a dobrovolná z Mohelnice ze sousedního Olomouckého kraje) dnes dopoledne.

Na silnici I/35 došlo k nehodě čtyř osobních vozidel a jednoho nákladního automobilu.

Na místě bylo i roční dítě, u kterého zdravotníci ze zdravotnické záchranné služby provedli kontrolu zdravotního stavu. Ostatní účastníci dopravní nehody vyvázli bez zranění. Hasiči při nehodě zajišťovali místo nehody, vozidla proti vzniku požáru odpojením akumulátorů, poskytovali první předlékařskou pomoc dítěti s následným tepelným komfortem, zamezili úniku provozních náplní a drobný únik pohonných hmot zajistili pomocí sorbentu a spolupracovali se složkami IZS i odtahové služby. Po zadokumentování nehody policisty provedli hasiči úklid vozovky.
V průběhu odstraňování následků hromadné nehody se stala opodál další nehoda, při niž byly poškozeny naštěstí pouze „plechy“ vozidel.

Zdroj : HZS Pardubického kraje

Jitka Andrlová
Redaktorka jitka.andrlova@jvpress.cz

One Reply to “Hasiči na Pardubicku vyjížděli k nehodě pěti vozidel

Napsat komentář