Krimi Městská policie Moravskoslezský Pátrání Policie Složky IZS Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

Strážníci v Ostravě za víkend vypátrali tři osoby, které měla v hledáčku policie

OSTRAVA – Jak je osobní znalost při výkonu služby pro strážníky důležitá, se ukázalo o uplynulém víkendu, kdy se ostravským strážníkům podařilo vypátrat hned tři osoby hledané Policií České republiky.

V prvém případě se jednalo o hledaného 37letého muže, kterého hlídka strážníků zaregistrovala na ulici Plzeňská v Ostravě – Zábřehu v sobotu krátce po jedné hodině ranní. Muž se pokusil před strážníky schovat ve vchodě jednoho z bytových domů. Měl však smůlu, vchodové dveře byly uzamčeny.

Ve druhém případě šlo 33letou hledanou ženu, kterou strážníci kontrolovali v sobotu krátce před půlnocí na ulici 1. Máje v Ostravě – Mariánských Horách.

Do třetice pozornosti strážníků neunikl 15letý mladík, kterého hlídka spatřila v Moravské Ostravě na ulici Nádražní v neděli krátce po dvacáté hodině večerní.

Všechny tři osoby u sebe neměly doklady a nebyly tak schopny věrohodným způsobem na místě prokázat svou totožnost. Proto byly následně předvedeny na nejbližší policejní služebnu ke zjištění totožnosti.

Na té se pak prokázalo, že úsudek strážníků byl správný.  Všechny tři osoby si na služebně rovnou ponechali kolegové z Policie České republiky.

Od začátku roku ostravští strážníci takto předali kolegům z republikové policie již 34 osob, po kterých bylo vyhlášeno pátrání.

Zdroj: Ostrava

Lukáš Jirka
ŠÉFREDAKTOR lukas.jirka@jvpress.cz 737 310 273
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář