Auto-Moto Cestování Doprava HZS Krimi Pardubický Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

AKTUALIZUJEME OBRAZEM: Ze zdemolovaného auta po střetu s vlakem na Chrudimsku neměli dva lidé šanci přežít

CHRUDIMSKO – Šanci přežít neměli dva lidé ve zdemolovaném osobním autě po dnešním tragickém střetu s vlakem na železničním přejezdu v Zaječicích na Chrudimsku. O tragédii jsme dnes již informovali, nyní hasiči uvolnili fotografie ze železniční nehody!

Ve zdemolovaném vraku auta zemřel na následky těžkého zranění neslučitelná se životem řidič i jeho spolujezdkyně. K železniční nehodě došlo dnes po čtrnácté hodině na přejezdu, který je zabezpečený světelnou signalizací ale bez závor.

Řidič osobního auta vjel na přejezd v době, kdy se blížil vlak. Strojvedoucí již nedokázal soupravu zabrzdit. Střet měl bohužel fatální následky.

Provoz železniční tratě z Pardubic do Hlinska byl přerušen a okolnosti tragické nehody vyšetřují kriminalisté pardubické policie i inspektoři Drážní inspekce. Na místě zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému ČR.

Na místo bylo povoláno celkem pět jednotek požární ochrany. Ve vlaku cestovaly dvě osoby, které vyvázly bez zranění. Hasiči vyčkali na zadokumentování všech stop policisty, a poté vyprostili bezvládná těla bez známek života ze zdemolovaného automobilu.

FOTOGALERIE…

K tragické události do Zaječic vyjížděla JSDH Slatiňany společně s HZS Chrudim, JSDH Chrast, HZS SŽ Havlíčkův Brod, HZS SŽ Česká Třebová, ZZS Chrudim, PČR. 

Autor: redakce
Foto: JSDH Slatiňany
a HZS Pardubického kraje

 

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “AKTUALIZUJEME OBRAZEM: Ze zdemolovaného auta po střetu s vlakem na Chrudimsku neměli dva lidé šanci přežít

Napsat komentář